Nye paller i svømmehallen på Bryne

Postet av Bryne Symjeklubb den 10. Jun 2018

Bryne Symjeklubb (i samarbeid med Time kommune) fikk i vår skiftet startpallene i svømmehallen. Dette har vært ett ønske fra klubben i flere år, både i forhold til trening og konkurranser. Vi har nå også fått mulighet til å trene med ryggstartere, og stille med det på stevner i hallen.

Bilde av de nye pallene ferdig montert i hallen:


Bryne Symjeklubb har mottatt støtte fra Sparebankstiftinga Time og Hå i denne forbindelsen. Dette var ett viktig bidrag for at vi kunne utføre prosjektet, så Bryne Symjeklubb takker så mye for støtten.
Klubben deltok på fellesmøte på Varhaug for tildelig for lag i Time, Hå og Klepp. 

Bilde tatt fra dette arrangementet:
Seksuell trakassering og overgrep i idretten

Postet av Bryne Symjeklubb den 15. Apr 2018

Seksuell trakassering og overgrep skal ikke skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon «Idrettsglede for alle». Likevel vet vi at seksuell trakassering og overgrep skjer i idrettssammenheng, ofte uten at det blir rapportert, håndtert og reagert på.

Norsk idrett har nulltoleranse for diskriminering og trakassering. Dette betyr at det alltid skal reageres på slike handlinger. Det finnes egne retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep i idretten https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/seksuell-trakassering-og-overgrep/

Norges idrettsforbund lanserte før jul en veileder for håndtering av saker som gjelder seksuell trakassering og overgrep. Den gir råd til:
  • De som har opplevd seksuell trakassering eller overgrep i idretten.
  • De som har sett eller har mistanke om seksuell trakassering eller overgrep i idretten.
  • Idrettslag som mottar varsel om seksuell trakassering eller overgrep.
 

Her finnes veilederen https://www.idrettsforbundet.no/tema/seksuell-trakassering-og-overgrep/