Oppstartsleir Calella 2018

Postet av Bryne Symjeklubb den 15. Aug 2017

I år var Bryne Symjeklubb tilbake til Calella på oppstartsleir etter å ha vært i Mallorca de to siste årene. Det var ett gledelig gjensyn med nyoppusset Sant Jordi hotell.

Calella ligger ca 1 time nord for Barcelona og byr på ett flott treningsanlegg for svømming. Det har også ett flott treningsrom som står til disposisjon for svømmere og foreldre. Ellers så er Calella en skikkelig "sydenby" med muligheter for både strandliv, bading, shopping, turer og restaurantbesøk.

Det ble kjørt to svømmeøkter pr dag, i tillegg til basis og jogging annenhver dag. Flott at så mange av nye og gamle foreldre stilte på joggingen kl 07:00 om morgenen.

En stor takk til trenerne Arne Gjerde og Ådne Undheim som stod støtt i sola 4-5 timer daglig. De hadde hovedansvar for 2 baner hver, og det fungerte utmerket. Ørjan Lie og Lene Jøntvedt bidrog på basisdelen, stor takk til de også. I år var vi 28 svømmere totalt, hvorav 4 var gjestesvømmere fra naboklubber. 

Med utøvere, foreldre og søsken så var vi totalt 60 besøkende i løpet av disse dagene. En slik leir gir en flott mulighet til at svømmerne og foreldre blir bedre kjent med hverandre.

Treningen starter med basis


Ypperlige svømmeforhold i Calella

 


Lagbilde før treningKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.