Innkalling årsmøte

Postet av Bryne Symjeklubb den 11. Feb 2022


Innkalling til Årsmøte i BSK
Sted: Bryne Kro & Hotell
Tid: Tirsdag 15. mars 2022 klokken 19.00
Saksliste og saksdokumenter vil bli lagt ut på www.brynesymjeklubb.no senest 1 uke før årsmøtet. Frist for innmelding av saker er 2 uker før årsmøtet avholdes. Saker kan meldes inn til styret@brynesymjeklubb.no.

Det er viktig at dere som tenker å komme melder dere på. Send en melding til Ragnhild Otto på mobil 45 20 00 41 innen søndag 13. mars. Siden vi skal være på Bryne Kro så må vi vite antall som kommer. 

Saksliste og årsmelding: 

https://www.brynesymjeklubb.no/storage/Preview?id=bb46145d-9c4e-4ce2-ab96-1f6b6851f160

Det gjøres videre oppmerksom på at Årsmøter i Idrettslag er for medlemmer av idrettslagene og kun medlemmer kan fremme forslag eller stemme over forslag/valg. Det er videre bare medlemmer over 15 år som har stemmerett. Svømmere/medlemmer under 15 år og foreldre som ikke er medlemmer kan være tilstede som observatører uten tale og stemme rett.
Styret oppfordrer derfor alle foreldre til å løse medlemskap for å få tale/stemme rett ved årsmøter. Slik at en aktivt kan være med og bidra samt påvirke klubben i riktig retning. Alle styremedlemmer og alle andre som har verv må være medlemmer av respektive klubb.
Foreldre kan gjerne være støttemedlem, noe som koster kr 100,- pr år og innmelding gjøres via www.tryggivann,no. (Velg søk aktivitet i klubb, Bryne Symjeklubb og Annet. Her finner du støttemedlem 2022.)

Dersom en ønsker og delta på årsmøtet som medlem må innbetalingen være foretatt innen 4 uker før årsmøtet.

Mvh Styret i Bryne Symjeklubb

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.