BSK gjorde flott innsats i årets UM / JR NM i Alta

Postet av Bryne Symjeklubb den 24. Nov 2015

Norgesmesterskapet i svømming på kortbane 2015 for junior (13-19 år) og Ungdomsmesterskap (13-16 år) ble arrangert i Nordlysbadet i Alta, fra torsdag 19. november og ble avsluttet søndag 22. november. Bryne symjeklubb stilte med denne flotte gjengen av godt forberedte utøvere, godt støttet av trenere og foreldre.

F.V. Heine Reime Løge, Kristian Nygård Solvik, Vilde Tengesda, Hanne Reime, Stine Bertelsen, Andrine Fjogstad Tobiassen, Mathias Engstrøm Sandstøl og Viktor Anfinnsen.

Kristian Nygård Solvik forsynte seg godt av edelt metall og tok totalt 8 medaljer hvorav 1 gull, 5 sølv og 2 bronser!

Det startet med sølv i UM-klassen på 200 rygg, og bronse på 200 rygg i juniorklassen allerede på mesterskapets første dag. Han var to små tideler fra gullet i UM-klassen. Torsdag kveld, i juniorfinalen på 200 rygg, tok Kristian revansj på han som slo ham i UM-finalen og forbedret tiden til 2.04.90 og fikk med det bronsje. Men Kristian stanset ikke der. Fredag tok han sølv i UM på 50 rygg med tiden 26.96, også her på ny pers. Han fortsatte med sølv på 100 butterfly i UM, med personlig rekord på 57.49. Lørdag ble det igjen sølv på 200 butterfly i UM med 2.06.70. Søndag satte han kronen på verket først med sølv i UM-klassen på 400 individuell medley med tiden 4.35.32 for deretter å vinne 100 rygg på den meget gode tiden 57.80. På ettermiddagen ble det ny bronsje i juniorklassen på 100 rygg. Alle tidene til Kristian er forøvrig suverene nye klubbrekorder. Det er bare å ta av seg hatten og gratulere denne flotte BSK’eren!!!


Bryne Symjeklubbs jentelag tok en sterk 5.plass i juniorklassen på 4x200 fri. På laget svømte Andrine Fjogstad Tobiassen, Hanne Reime, Vilde Tengesdal og Stine Bertelsen. Jentene forbedret påmeldingstiden med hele 13 sekunder og gikk på 8.40. 3x2.09 var etappetidene på henholdsvis Andrine Fjogstad Tobiassen, Hanne Reime, Vilde Tengesdal mens Stine Bertelsen gikk på 2.12. De ble kun slått av storklubber fra Bergen, Kristiansand og Oslo. Speakeren kommenterte den flotte prestasjonen til den «lille» klubben fra Jæren.


Guttene deltok på 2 stafetter og satte ny klubbrekord på 4x50 lagmedley på fredag etter imponerende svømming av alle 4. Siste dagen gjennomførte de en grei stafett og gikk 1 sekund under påmeldt tid der Heine imponerte med 55.5 splitt på crawletappen! På begge lagene svømte Viktor Anfinnsen, Mathias Engstrøm Sandstøl, Kristian Nygård Solvik og Heine Reime Løge.

Ellers var det bra svømming på de individuelle øvelsene. Det var stort sett perser på de fleste øvelsene.

Vi vil takke dere alle for at dere har representert Bryne Symjeklubb på en så flott måte. Vi er stolte av dere!!!!

En stor takk skal og rettes til hovedtrener Arne Gjerde og med god støtte fra Tor Morten Wist for systematisk jobbing over mange år. Uten deres innsats ville dette ikke vært mulig!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.